Logo da.boatexistence.com

Er svag graviditetstest positiv?

Indholdsfortegnelse:

Er svag graviditetstest positiv?
Er svag graviditetstest positiv?

Video: Er svag graviditetstest positiv?

Video: Er svag graviditetstest positiv?
Video: Skyggestreg eller positiv graviditetstest? 2024, Kan
Anonim

Hvis du tjekker dine resultater inden for den anbefalede tidsramme og ser en svag positiv streg, er du højst sandsynligt gravid På den anden side, hvis du går glip af vinduet til kontrol resultaterne, og du ikke tjekker testen før 10 minutter senere, kan en svag streg være en fordampningsstreg, hvilket betyder, at du ikke er gravid.

Kan en svag streg være negativ?

Kan et næsten synligt resultat af graviditetstest være negativt? Et knapt synligt graviditetstestresultat kan norm alt ikke være negativt - fordi det påviste hCG - men det kan indikere en falsk positiv for faktisk graviditet eller et tidligt graviditetstab. Du kan også få et falsk negativt resultat.

Er en svag streg på en graviditetstest positiv?

En svag streg på en graviditetstest betyder sandsynligvis, at det er meget tidligt i din graviditet. Selv en svag positiv graviditetstest indikerer, at du har noget af graviditetshormonet humant choriongonadotropin (hCG) i dit system.

Hvordan kan du se, om en besvimelse er positiv?

En enkel måde at sikre nøjagtighed er at tage to tests. Hvis begge viser en streg, selv en svag, er resultatet sandsynligvis positivt. Enhver, der er usikker på resultaterne, bør give hCG-niveauerne tid til at stige og tage endnu en test om et par dage.

Hvornår skal jeg teste efter svag positiv?

Så hvis du får en svag streg, anbefaler Kirkham at vente to eller tre dage og derefter teste igen. Hvis det stadig er svagt, foreslår hun at gå til din familielæge for at få en blodprøve, som kan måle den specifikke mængde beta-hCG, for at tjekke, om graviditeten skrider frem, som den skal.

Anbefalede: