Logo da.boatexistence.com

Er mcneil irsk eller skotsk?

Indholdsfortegnelse:

Er mcneil irsk eller skotsk?
Er mcneil irsk eller skotsk?

Video: Er mcneil irsk eller skotsk?

Video: Er mcneil irsk eller skotsk?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juli
Anonim

Mcneil Navnets betydning irsk og skotsk: angliciseret form af gælisk Mac Néill, et patronym fra det personlige navn Niall (genitiv Néill), menes at betyde 'mester' (se Neill). I Skotland forbindes MacNeills med Barra og Gigha på Hebriderne; nogle af dem tog til Antrim og Derry i Irland.

Er McNeill et irsk navn?

McNeill er et skotsk og irsk efternavn. Navnet McNeill er ofte forbundet med øerne Gigha og Colonsay. Navnet betragtes som en sub-sept af klanen MacNeill, som historisk er forbundet med øen Barra i de ydre Hebrider.

Hvor er McNeills fra?

Efternavnet McNeill stammer fra Skotland og NordirlandMcNeill eller MacNeill betyder "søn af Neil" på engelsk. Den irske sept af McNeills menes at have været i familie med de skotske gæller, der slog sig ned i Nordirland før Ulster-plantagen.

Er navneloven irsk eller skotsk?

Law er et efternavn, af engelsk, skotsk, kantonesisk eller kinesisk oprindelse. I Skotland betyder efternavnet beboer ved det lave; som i en bakke. En anden oprindelse til efternavnet er en sammentrækning af Lawrence eller Lawson.

Er navnet Black Irish eller Scottish?

Black er et skotsk efternavn primært. Det startede sandsynligvis som et kaldenavn givet til en mørkhudet eller mørkere person. De skotske piktere og keltere havde bestemt mørkere hud end de invaderende angelsaksere, som måske har givet dem det kaldenavn.

Anbefalede: