Logo da.boatexistence.com

Hvilken whisky drikker ron swanson?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken whisky drikker ron swanson?
Hvilken whisky drikker ron swanson?

Video: Hvilken whisky drikker ron swanson?

Video: Hvilken whisky drikker ron swanson?
Video: Все эти мелочи | Полнометражный фильм | С субтитрами | Джеймс Фолкнер, Керри Кнуппе 2024, Kan
Anonim

Men det viser sig, at skuespilleren allerede var en tilhænger af dramaet, længe før Mike Schur, seriens skaber, serendipit alt bestemte Swansons foretrukne drink. Offerman blev naturligvis ansigtet til Lagavulin, og optrådte jævnligt i sjove reklamer med Fars Dag-tema sammen med sin lige så dødelige far, Ric.

Hvilken whisky kan Ron Swanson lide?

Ron Swanson er den fiktive karakter Parks & Recreation og direktør for Pawnee-parkafdelingen, som elsker træbearbejdning og Lagavulin 16 Single M alt skotsk whisky.

Er Ron Swansons whisky ægte?

Lagavulin var det første lovlige destilleri på den fjerntliggende skotske ø Islay, men før det blev grundlagt i 1816, var der mindst 10 ulovlige destilleri i drift i området. Lagavulin er favoritdrik i Pawnee, Ind., parkdirektør Ron Swanson på NBC's Parks & Recreation.

Gik Ron Swanson faktisk til Lagavulin?

Hans personlige kærlighed til det skotske Islay-mærke er måske kun overgået af Offermans "Parks and Recreation"-karakter Ron Swansons, et lykkeligt tilfælde, der bragte Ron Swanson til Lagavulin-destilleriet og Nick Offerman skal være Lagavulins ansigt.

Ejer Nick Offerman faktisk Lagavulin?

Nick Offerman har en ny flaske Lagavulin-Offerman Edition: Guinness Cask Finish. … Den kærlighed strækker sig også til Offerman selv, som slog sig sammen med destilleriet om nogle reklamepladser tilbage i 2014, og til sidst hans own flaske whisky, Lagavulin Offerman Edition, tilbage i 2019.

Anbefalede: