Logo da.boatexistence.com

Køber kinesere jord i Jamaica?

Indholdsfortegnelse:

Køber kinesere jord i Jamaica?
Køber kinesere jord i Jamaica?

Video: Køber kinesere jord i Jamaica?

Video: Køber kinesere jord i Jamaica?
Video: PLANTS VS ZOMBIES 2 LIVE 2024, Kan
Anonim

Kinesiske virksomheder har for nylig annonceret store diversificerede investeringer i Jamaica og St Lucia, som bekræfter tendenser i de seneste rapporter fra FN's Økonomiske Kommission for Latinamerika og Caribien (ECLAC)..

Ejer Kina ejendom på Jamaica?

Det er kinesernes største enkeltinvestering i Caribien. Til gengæld for ekspertise og investeringer har den jamaicanske regering overdraget 1, 200 acres jord rundt om vejen til kineserne, som planlægger at bygge tre luksushoteller med 2.400 værelser.

Hvorfor investerer Kina i Caribien?

Kina har investeret over $8 milliarder i hovedsageligt seks caribiske lande mellem 2005 og 2020 med fokus på turisme, transport, udvindingsmetaller, landbrug og energisektorer.

Køber kinesere jord på Jamaica og Bahamas?

Den kinesiske regering har investeret mindst $7 milliarder i seks caribiske lande siden 2005, viser optegnelser - at bygge veje, havne og det femstjernede Baha Mar-kasino og -resort i Bahamas - selvom det sande tal menes at løbe op i titusinder af milliarder.

Hvorfor er Kina så interesseret i Jamaica?

Kinas interesse i Caribien rækker ud over lån og arbejdskraft At opsøge naturressourcer er også et nøgleaspekt af BRI. Bauxit, en sten dannet af rødlig ler i tropiske områder, er verdens primære kilde til aluminium. Bauxitminedrift er også den næststørste industri i Jamaica.

Anbefalede: