Logo da.boatexistence.com

Forsvinder blå nøglekort?

Indholdsfortegnelse:

Forsvinder blå nøglekort?
Forsvinder blå nøglekort?

Video: Forsvinder blå nøglekort?

Video: Forsvinder blå nøglekort?
Video: 🌟 GARTEN OF BANBAN 4! KAPITEL 4 ER UDE! NY POPPY PLAYTIME?? 🔥 Garten of Banban 4 Walkthrough 2024, Kan
Anonim

Før du prøver dette påskeæg, skal du lære, hvor alle de aflåste rum er placeret. Det er vigtigt, da du ikke har meget tid lige efter, at du er landet på stadion, kun fordi enten nøglekortene forsvinder efter 4-5 minutter efter sigende, eller også vil en anden få nøglekortet.

Skawner Stadium-nøglekort hvert spil?

En praktisk kendsgerning ved disse kort er, at de vises generelt de samme steder hver runde. Mens kortet fungerer som en fantastisk guide for nye spillere, kan det blive et spørgsmål om hukommelse at søge efter nøglekort, når hver lokation er lært.

Hvor kan jeg få et blåt nøglekort?

Opnåelse. Det blå nøglekort er en genstand, der findes i tier 1-monumenter undtagen Dome. Det betyder, at du kan finde en i disse monumenter: Kloakgren, Parabol og Havn. Du kan også købe 1 blåt nøglekort fra udposten for 100 skrot.

Hvad kan du gøre med et CL19-kort?

CL19 "Warzone"-koden er et sikkerhedspas, der tillader en spiller at komme ind i et lukket rum på niveau 2 af stadion ved baren. Ligesom de andre steder, der kan låses op, har den masser af specialbytte.

Hvor er det blå adgangskort i Warzone?

Hvor kan man finde blå adgangskort. Stadion er et bredt begreb. Du kan finde nøglekortene både indendørs og uden for Stadium. Vi taler om teltene på pladsen, hallen, garagen, indgangene, bag baren, og hvor end du kan finde en kasse.

Anbefalede: