Logo da.boatexistence.com

Hvor får man nøglekort rust?

Indholdsfortegnelse:

Hvor får man nøglekort rust?
Hvor får man nøglekort rust?

Video: Hvor får man nøglekort rust?

Video: Hvor får man nøglekort rust?
Video: historien om luk røven 2024, Kan
Anonim

Grøne kort kan findes som en dråbe fra scientists og ved fyrtårnet, supermarkedet og Oxum's Gas Station. Blå kort kan findes i automater ved Forposten eller i plyndrerum åbnet af det grønne kort, som ikke indeholder en blå dør. Røde kort kan kun findes i kasser og bag de låste blå døre.

Kan du købe nøglekort i Rust?

Disse blå kort kan findes på videnskabsmænd eller gennem de grønne døre i havnen, parabolantenne og kloakafdelingen. Du kan også købe et blåt nøglekort på en udpost for 100 skrot, hvis du vil gøre det.

Hvor kan jeg få blåt nøglekort rust?

The Blue Keycard er en genstand, der findes i tier 1-monumenter undtagen for Dome. Det betyder, at du kan finde en i disse monumenter: Kloakgren, Parabol og Havn. Du kan også købe 1 blåt nøglekort fra udposten for 100 skrot.

Hvad er nøglekortene til i rust?

For det første afsnit af serien vil vi se på alle Green Keycard-placeringerne i Rust torsdag den 6. maj 2021. HVAD ER NØGLEKORT: Nøglekort kan findes på skriveborde mange steder på tværs af kortet og er bruges sammen med sikringer for at få adgang til begrænsede bytterum med forskellige bytte.

Hvor er placeringen af de røde nøglekort rust?

RUST Red Keycard-placeringer

  • Monument til vandbehandlingsanlæg.
  • Airfield Monument.
  • Power Plant Monument.
  • Train Yard Monument.

Anbefalede: