Logo da.boatexistence.com

Sner det i spanaway wa?

Indholdsfortegnelse:

Sner det i spanaway wa?
Sner det i spanaway wa?

Video: Sner det i spanaway wa?

Video: Sner det i spanaway wa?
Video: Кемпинг под дождем и снегом - 2 ночи 2024, Kan
Anonim

Spanaway, Washington får i gennemsnit 42 tommer regn om året. Det amerikanske gennemsnit er 38 tommer regn om året. Spanaway har i gennemsnit 5 tommer sne om året. Det amerikanske gennemsnit er 28 tommer sne om året.

Hvilke måneder sner det i staten Washington?

Den årlige snesæson varer fra oktober til maj Fra midten af februar til midten af april har denne sæsons snepakke ligget et godt stykke over 30-årsnormen (1981-2010) for det meste af Washington. Varmere temperaturer i slutningen af april fik snepakken i nogle bassiner øst for Cascade-bjergene til at smelte tidligt.

Sner det i hele staten Washington?

Vinter i Washington State

Temperaturerne er generelt ret kolde og spænder fra 23 til 41 grader Fahrenheit (-5 C til 5 C) i det meste af staten. Mens Washington får sne, er størstedelen af statens nedbør i form af lette byger eller småregn.

Hvor i staten Washington sner det mest?

Mt. Rainier og Mt. Baker i Washington er de mest snefulde steder i USA, som har vejrstationer, som i gennemsnit modtager 645 tommer (1.640 cm) årligt.

Er Spanaway sikkert?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Spanaway er 1 ud af 43. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Spanaway ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Washington har Spanaway en kriminalitetsrate, der er højere end 69 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Anbefalede: