Logo da.boatexistence.com

Kan du få en plet på dit øjenlåg?

Indholdsfortegnelse:

Kan du få en plet på dit øjenlåg?
Kan du få en plet på dit øjenlåg?

Video: Kan du få en plet på dit øjenlåg?

Video: Kan du få en plet på dit øjenlåg?
Video: 4 ГЕНИАЛЬНЫЕ ИДЕИ, о которых МАЛО кто ЗНАЛ! Отличные идеи своими руками! 2024, Kan
Anonim

De fleste knopper på øjenlåget er styes En stye er en betændt oliekirtel oliekirtel Et talgadenom er en lille knop Der er oftest kun én, og den findes norm alt i ansigtet, hovedbunden, maven, ryggen eller brystet. Det kan være et tegn på en alvorlig indre sygdom. Hvis du har flere små knopper af talgkirtlerne, kaldes dette talghyperplasi. https://medlineplus.gov › ency › artikel

Sebaceous adenom: MedlinePlus Medical Encyclopedia

på kanten af dit øjenlåg, hvor øjenvippen møder låget. Det fremstår som en rød, hævet bump, der ligner en bums. Den er ofte øm at røre ved.

Hvorfor har jeg en plet på mit øjenlåg?

Styes opstår, når bakterier trænger ind i oliekirtlerne i øjenlågene. En stye er en rund, rød bule, der vises tæt på dine øjenvipper. Det kan gøre dit øjenlåg ømt. En stye kan også få dig til at være følsom over for lys og gøre dit øje rindende eller kløende.

Kan jeg få en bums på mit øjenlåg?

Du bør ikke pop, gnide, ridse eller klemme en stye. At slå en stye kan åbne området og forårsage et sår eller skade på øjenlåget. Dette kan føre til flere komplikationer: Det kan sprede den bakterielle infektion til andre dele af dit øjenlåg eller til dine øjne.

Hvordan ser en øjenlågbums ud?

Hvad er en Stye? Hvis du har en lille rød bule, nogle gange med et hvidt hoved, inden i eller uden for øjenlåget, er det sandsynligvis en stye. Det ligner en bums, og det kan være ømt. Men det er norm alt ikke alvorligt og vil ikke påvirke dit syn.

Er det en stye eller en bums?

Falgkirtlerne blokeres af døde hudceller, hvilket får bumsen til at vokse. Bumser dannes ikke på dit øjenlåg, fordi du ikke har talgkirtler der. Så hvis du har en bump på dit øjenlåg, er det en stye, men hvis det er på huden omkring dit øje, er det en bums

Anbefalede: