Logo da.boatexistence.com

Hvor på en hestekrop er fosteret?

Indholdsfortegnelse:

Hvor på en hestekrop er fosteret?
Hvor på en hestekrop er fosteret?

Video: Hvor på en hestekrop er fosteret?

Video: Hvor på en hestekrop er fosteret?
Video: Derfor kan hestehuller være livsfarlige 2024, Kan
Anonim

Selvom hesteeksperter nogle gange i daglig tale omtales som en "ankel", er den terminologi ikke korrekt. Fodlåsen er et metacarpophalange alt led, som svarer til menneskets øvre kno, som f.eks. på fodballen.

Hvor på en hestekrop ville du finde en flok?

Fetlock: Nogle gange kaldet en hests ankel, er den faktisk mere som en fodbold på mennesker. Underarm: Området på forbenene på en hest mellem knæet og albuen.

Hvad er en flokskade på en hest?

Denne tilstand involverer en flænge eller forstrækning af det ophængende ledbånd, hvor det forgrener sig på knoglerne bagerst i fosterleddet (sesamoidknogler). Disse rifter kan ses ved en ultralydsundersøgelse, og heste kan ofte have hævelser over den berørte gren, som kan være varme eller smertefulde at røre ved.

Hvad er forskellen mellem pattern og fetlock?

Fetlock er en betegnelse, der bruges til leddet, hvor kanonknoglen, de proksimale sesamoide knogler og den første phalanx (lang bagbensknogle) mødes. Kammen er området mellem hoof og slyngelleddet.

Hvad hedder delene af en hestes ben?

Hvert bagben på hesten løber fra bækkenet til navikulær knogle. Efter bækkenet kommer lårbenet (låret), patella, kvæleleddet, skinnebenet, fibula, tarsal (hase) knogle og led, store mellemfodsknogler (kanon) og små mellemfodsknogler (skinne).

Anbefalede: