Logo da.boatexistence.com

Er lushkoff blevet en tigger?

Indholdsfortegnelse:

Er lushkoff blevet en tigger?
Er lushkoff blevet en tigger?

Video: Er lushkoff blevet en tigger?

Video: Er lushkoff blevet en tigger?
Video: Why did Lushkoff become embarrassed when he came to assist Sergei move to another house? key Con... 2024, Juli
Anonim

Svar: Lushkoff blev en tigger af omstændighed. Han plejede at synge i et russisk kor, men han blev fyret på grund af sin drikkevane. Dette fik ham til at tigge.

Hvorfor vendte Lushkoff sig til at tigge?

Lushkoff var blevet svag på grund af alkoholisme og var ikke længere i stand til at arbejde. Han tyede til at fortælle løgne og tigge for at overleve. Men da han modtog venlighed, anerkendte han det med taknemmelighed og stod i gæld til Olga hele livet.

Hvem er Lushkoff i tiggeren?

Lushkoff

Lushkoff er en tigger, der fortæller åbenlyse løgne om sin nød for at vække sympati hos andre og få almisser til gengæld. Hans tøj er revet og rodet, og hans øjne er matte og berusede. Han mangler både fysisk og følelsesmæssig styrke, fordi alkohol har gjort ham svag.

Hvorfor blev han egentlig tigger?

Han er blevet en tigger både af omstændigheder og af valg. Han havde mistet sin stilling i det russiske kor på grund af sit fuldskab. Da han ikke havde motivationen til at arbejde hårdt eller evnerne til at finde et andet job, var tiggeri den nemmeste løsning.

Var Lushkoff en villig arbejder?

Nej, Lushkoff var ikke en villig arbejder. På trods af det gik han med til at hugge træ til Sergei på grund af stolthed og skam. Han var blevet fanget af sine egne ord. Hans styrke var blevet sænket på grund af druk.

Anbefalede: