Logo da.boatexistence.com

Kører champion-hættetrøjer små?

Indholdsfortegnelse:

Kører champion-hættetrøjer små?
Kører champion-hættetrøjer små?

Video: Kører champion-hættetrøjer små?

Video: Kører champion-hættetrøjer små?
Video: Do you know what makes Champion the best hood on the market? 2024, Kan
Anonim

Champion hættetrøjer er i størrelsen til at passe posede, så yes de er store. Det er derfor, jeg bestilte en lille. Til reference, jeg er en 5'7 , 155 lb kurvet kvinde, og den lille var den perfekte mængde oversize til mit stel.

Kører Champion-størrelser small?

Generelt, Champion joggere passer ganske lille! De er designet til en slim fit, men de kan være ret figurnære, hvilket kan gøre dem en smule ubehagelige. For den mest behagelige pasform vil jeg sige, gå op en eller to størrelser; du kan altid bare justere taljen med snoren.

Svindler Champion-hættetrøjer?

Champion Reverse Weave sweatshirts er konstrueret med en horisontal strikketeknik, som modstår lodret krympning og øger holdbarheden. Stoffet er 82% bomuld og 18% polyester. Som de fleste bomulds- og polyesterstofblandinger kan du forvente et moderat svind (ca. 3 % til 4 %).

Hvorfor er Champion-hættetrøjer så store?

Champion hættetrøjer er designet til at have en boxy og afslappet pasform. Når sweatshirten er helt ny, er den lidt kortere i længden og større i bredden. … Dette giver hættetrøjen et mere tilpasset look, der former sig efter din krop over tid.

Er champions-sweatshirts i størrelsen?

Passformen er generelt normal i størrelsen, men kan variere på Champion-styles, vi anbefaler at tage størrelsen op, hvis du ønsker et oversized look.

Anbefalede: