Hvor kommer backtrack fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kommer backtrack fra?
Hvor kommer backtrack fra?

Video: Hvor kommer backtrack fra?

Video: Hvor kommer backtrack fra?
Video: Что за дичь можно сделать из самолетного редуктора 2024, Oktober
Anonim

BackTrack-distributionen stammer fra fusionen af to tidligere konkurrerende distributioner, som fokuserede på penetrationstest: WHAX: en Slax-baseret Linux-distribution udviklet af Mati Aharoni, en sikkerhedskonsulent. Tidligere versioner af WHAX hed Whoppix og var baseret på Knoppix.

Hvornår blev BackTrack til Kali?

BackTrack var baseret på Slackware fra v1 til v3, men skiftede til Ubuntu senere med v4 til v5. Ved at bruge erfaringerne fra alt dette kom Kali Linux efter BackTrack i 2013.

Hvorfor blev BackTrack afbrudt?

Backtrack-projektet måtte lukkes ned og flyttes til Kali Linux-projektet. Dette skete fordi holdet ønskede en stærk og rullende base at arbejde på. Arbejdet med Backtrack blev stoppet, og det nyere Kali OS baseret på Debian blev lanceret i 2013.

Bruges BackTrack stadig?

I årene siden det blev introduceret, er Backtrack blevet den mest udbredte ramme for penetrationstest i verden. Holdet hos Offensive Security har besluttet at afbryde Backtrack-navnet og erstatte det med Kali Linux 1.0.

Hvad bruges BackTrack til?

Dens eneste formål er at teste dit netværk, enheder og systemer for sikkerhedssårbarheder. BackTrack er spækket med alle sikkerheds- og hackerværktøjer, der bruges af sikkerhedsprofessionelle og professionelle hackere.

Anbefalede: