Logo da.boatexistence.com

Hvordan sætter man en skrifttype på dit tiktok-brugernavn?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan sætter man en skrifttype på dit tiktok-brugernavn?
Hvordan sætter man en skrifttype på dit tiktok-brugernavn?

Video: Hvordan sætter man en skrifttype på dit tiktok-brugernavn?

Video: Hvordan sætter man en skrifttype på dit tiktok-brugernavn?
Video: Jeg er bange for min far 2024, Kan
Anonim

Hvis du er på en mobil/tablet, så efter at have indtastet dit TikTok-kaldenavn i det første tekstfelt, skulle du se de smarte skrifttyper vises i det andet tekstfelt Til kopier den smarte tekst fra det andet felt, fremhæv teksten ved at trykke og holde på teksten (hvis du er på en mobil/tablet) og derefter trykke på kopieringsknappen.

Hvordan tilføjer jeg en skrifttype til mit TikTok-brugernavn?

Gå ind på din Mig-side, og tryk på Rediger profil. Klik på dit brugernavn (eller bio) og indsæt din tekst i din foretrukne skrifttype på det sted.

Hvordan får du speci altegn i TikTok-brugernavnet?

For at tilføje emojis til dit navn eller din biografi skal du blot gå til fanen "mig" på din TikTok-app og trykke på muligheden for at "redigere profil." Derfra kan du trykke på den første post, der siger "Navn", og skrive det navn, du vil bruge med dit valg af emoji eller emojis.

Hvordan får du forskellige skrifttyper på TikTok?

Start TikTok, klik på fanen 'Mig', og vælg 'Rediger profil. ' Ved at trykke på pladsen, der siger 'Navn', kan du redigere dit visningsnavn. Indsæt din kopierede skrifttype i boksen, og dit viste navn ændres til den nye skrifttype.

Hvordan får du et sjældent brugernavn på TikTok?

Når det er sagt, skal du bare sætte gang i tingene ved at indtaste URL'en https://www.tiktok.com/@ i søgefeltet på din ønskede søgemaskine. Efter @, skal du blot indtaste det ønskede brugernavn. Hvis den er tilgængelig, indlæses siden som en titel, der ikke kan findes.

Anbefalede: