Har parasit været på netflix?

Indholdsfortegnelse:

Har parasit været på netflix?
Har parasit været på netflix?

Video: Har parasit været på netflix?

Video: Har parasit været på netflix?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Oktober
Anonim

Parasite er ikke på Netflix, så abonnenter på denne platform kan desværre ikke se Parasite her. I stedet for Netflix kan fans af Parasite se filmen på Amazon Prime, da den nu er tilgængelig på denne platform og som en del af Prime Video-abonnementet. …

Fjernede de Parasite fra Netflix?

Hulu's snuppede en stor sejr i streamingmedieverdenen. Ja, ligesom den Oscar-vindende instruktør Bong Joon-ho ryddede op ved Oscar-uddelingen, snuppede Hulu sin film Parasite væk fra folk som Netflix og Prime Video.

Er Parasite på Netflix eller Amazon Prime?

Amazon Prime Video har annonceret, at Bong Joon-hos Oscar-vinder for bedste film Parasite kommer til streamingtjenesten i denne måned.

Er Parasite tilgængelig på Netflix USA?

Beklager, Parasite er ikke tilgængelig på amerikansk Netflix, men du kan låse den op lige nu i USA og begynde at se! Med nogle få enkle trin kan du ændre din Netflix-region til et land som Japan og begynde at se japansk Netflix, som inkluderer Parasite.

Hvor kan jeg se parasit i USA?

Parasite blev første gang udgivet i amerikanske biografer tilbage i 2019, men du kan streame film hjemmefra med et abonnement på Hulu. Filmen kan også lejes på Amazon Prime eller YouTube TV (mod et ekstra gebyr).

Anbefalede: