Logo da.boatexistence.com

Hvornår får wendell kræft?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår får wendell kræft?
Hvornår får wendell kræft?

Video: Hvornår får wendell kræft?

Video: Hvornår får wendell kræft?
Video: Jeg er bange for min far 2024, Kan
Anonim

I Big in the Philippines var han af Dr. Brennan blevet diagnosticeret med Ewings sarkom, en sjælden type knoglekræft.

Hvilken episode fik Wendell kræft?

I sæson 9 deltager Wendell i Booth og Brennans bryllup i afsnittet "Woman in the White". I afsnittet " Big in the Philippines", brækker han sin arm i en hockeyulykke. Brennan finder senere ud af, at han har Ewings sarkom, en sjælden knoglekræft.

Hvorfor forlod Wendell Actor knogler?

Hvorfor forlod Wendell knogler? Brennan finder senere ud af, at han har Ewings sarkom, en sjælden knoglekræft. I første omgang ønsker Wendell at opgive sit arbejde og udforske verden ved at bruge den tid, han har tilbage, i stedet for at lide under kemoterapi.

Var Angela gravid i knogler?

Senere, i sæson 5-afsnittet "The Witch in the Wardrobe", deler de to et kys og beder om at blive gift i den fængselscelle, de sidder i. I det første afsnit af sæson 6, "The Mastodont in the Room" Angela afslører for Bones, at hun er gravid og fortæller senere Hodgins om dette.

Hvornår forlod Michael Grant Terry knogler?

Michael Grant Terry spillede Wendell Bray på hit Fox-serien Bones, som sluttede sidste marts I det sidste afsnit blev det fiktive Jeffersonian-laboratorium sprængt i luften efter et bombeangreb fra en tidligere serieskurk, og Terry synes, det var en passende afslutning. "Det har været længe undervejs," sagde han om finalen.

Anbefalede: