Har det nogensinde sneet i paso robles?

Indholdsfortegnelse:

Har det nogensinde sneet i paso robles?
Har det nogensinde sneet i paso robles?

Video: Har det nogensinde sneet i paso robles?

Video: Har det nogensinde sneet i paso robles?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, September
Anonim

Sne i Paso Robles! Hvert 5. år eller deromkring sner det i Paso Robles. I denne weekend fik vi et par centimeter sne, da en koldfront dykkede gennem det centrale Californien, og der kom sne i højder så lave som 1000 fod over havets overflade.

Sner det nogensinde i Paso Robles?

Paso Robles, Californien får 18 tommer regn i gennemsnit om året. Det amerikanske gennemsnit er 38 tommer regn om året. Paso Robles har i gennemsnit 0 tommer sne om året. Det amerikanske gennemsnit er 28 tommer sne om året.

Sner det nogensinde i San Luis Obispo?

Klima i San Luis Obispo, Californien

Det amerikanske gennemsnit er 38 tommer regn om året. San Luis Obispo har i gennemsnit 0 tommer sne om året. Det amerikanske gennemsnit er 28 tommer sne om året. I gennemsnit er der 287 solskinsdage om året i San Luis Obispo.

Hvor koldt bliver det i Paso Robles?

I Paso Robles er somrene varme, tørre og klare, og vintrene er kolde, våde og delvist overskyede. I løbet af året varierer temperaturen typisk fra 37°F til 89°F og er sjældent under 28°F eller over 99°F.

Er der bjørne i Paso Robles?

Paso Robles, Californien, indbyggeres sikkerhedskameraer fangede en ung sortbjørn, der strejfede rundt i nabolaget nær Niblick og South River roads. Bjørnen ses i nærheden af skraldespande og på en veranda.

Anbefalede: