Logo da.boatexistence.com

Hvor bor Wharton mba-studerende?

Indholdsfortegnelse:

Hvor bor Wharton mba-studerende?
Hvor bor Wharton mba-studerende?

Video: Hvor bor Wharton mba-studerende?

Video: Hvor bor Wharton mba-studerende?
Video: Jonathan Anastas - DYS(Zoom interview only) 2024, Kan
Anonim

De fleste Wharton MBA-studerende bor i Center City, vest for Broad Street, på enten Fitler Square eller Rittenhouse Square. At bo på Rittenhouse Square placerer dig i hjertet af Philadelphias centrum, og alt, hvad byen har at byde på.

Hvor bor Wharton-kandidater?

Hvor skal man bo? Mange studerende bor nær Rittenhouse Square, et elegant kvarter over broen i Philadelphias Center City. En række lejlighedsbygninger og brunsten kan lejes inden for 25 minutters gang eller 10 til 15 minutter med offentlig transport eller på cykel.

Hvor bor eleverne i Upenn?

On-campus-boliger til kandidatstuderende er tilgængelig i Sansom Place, et højhusbebyggelse, der er bekvemt placeret på Penns campus. Enhederne omfatter fuldt møblerede enkeltværelser og lejligheder. Sansom Place kan være en god mulighed for kandidatstuderende, der er nye i Penn eller Philadelphia-området.

Har Wharton sovesale?

Bolig. WCJC tilbyder boliger på Wharton Campus i efterårs- og forårssemestrene En studerende skal være tilmeldt i mindst 12 semestertimer for at være berettiget til at bo i campusboliger. Alle studerende, der bor i campusboliger, skal være på campus cafeteriets madplan.

Hvor skal jeg bo, hvis jeg arbejder hos Upenn?

Inden for Philadelphias bygrænser tilbyder boligkvartererne Germantown, Chestnut Hill, Mt. Airy, Roxborough, Overbrook og Wynnefield gader med træer, arkitektonisk charme og familievenlige enkelt- og tvillingeboliger. Lejligheder og huse til leje er nemme at finde i alle disse områder.

Anbefalede: