Logo da.boatexistence.com

Hvorfor blev James Hall fyret fra mørke skygger?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor blev James Hall fyret fra mørke skygger?
Hvorfor blev James Hall fyret fra mørke skygger?

Video: Hvorfor blev James Hall fyret fra mørke skygger?

Video: Hvorfor blev James Hall fyret fra mørke skygger?
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Kan
Anonim

Han blev løsladt på grund af et spørgsmål om sympati for skuespillerstrejken på det tidspunkt. Jeg ville have elsket at se Hall møde Barnabas. Hall gjorde et virkelig godt stykke arbejde med at være en rovdyr, og jeg ville have elsket at se ham gradvist blive en mere sympatisk figur.

Hvad skete der med den originale Willie på Dark Shadows?

Da Willie vågnede, var han blevet sindssyg og blev sendt til Windcliff (329). Han vendte senere tilbage fra Windcliff, men som et resultat af traumet forblev han uhængt (483).

Hvem var Jimmy Hall på Dark Shadows?

James Hall (født 29. december i Tupelo, Mississippi) er en amerikansk skuespiller mest kendt for at være den første til at spille rollen som Willie Loomis i den originale Dark Shadows. Han spillede kun karakteren i fem afsnit, før han blev efterfulgt af John Karlen.

Hvorfor blev Willie udskiftet på Dark Shadows?

Han blev frigivet på grund af et spørgsmål om sympati for skuespillerstrejken på det tidspunkt. Jeg ville have elsket at se Hall møde Barnabas. Hall gjorde et virkelig godt stykke arbejde med at være en rovdyr, og jeg ville have elsket at se ham gradvist blive en mere sympatisk figur.

Er David Collins Burke devlins søn?

Omstændighederne omkring Davids fødsel viste sig at være ret kontroversielle på det tidspunkt, da det blev afsløret, at Laura havde haft en affære med Rogers ven Burke Devlin. I et stykke tid havde Burke mistanke om, at David var hans søn, men det er blevet almindeligt accepteret, at Roger er Davids sande far.

Anbefalede: