Logo da.boatexistence.com

Hvordan genererer mongodb objektid?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan genererer mongodb objektid?
Hvordan genererer mongodb objektid?

Video: Hvordan genererer mongodb objektid?

Video: Hvordan genererer mongodb objektid?
Video: Your Mind vs. the Universe: Physicist Unravels Free Will & Duality 2024, Kan
Anonim

ObjectID er genereret automatisk af databasedriverne og vil blive tildelt til feltet _id for hvert dokument. ObjectID kan betragtes som glob alt unikt til alle praktiske formål. ObjectID koder tidsstemplet for dets oprettelsestid, som kan bruges til forespørgsler eller til at sortere efter oprettelsestidspunkt.

Opretter MongoDB ObjectId?

For at oprette et nyt objekt-ID manuelt i MongoDB kan du erklære objekt-id som en metode. Med enkle ord kan vi sige, at objekt-id er en unik identifikator for hver post På billedet nedenfor kan du se, at vi erklærer en variabel med objekt-id-metoden som en værdi, og den vil returner unik hexadecimal.

Hvordan fungerer MongoDB ObjectId?

Hvert dokument i samlingen har et "_id"-felt, der bruges til entydigt at identificere dokumentet i en bestemt samling, det fungerer som den primære nøgle for dokumenterne i samlingen. De næste 3 bytes er det maskin-id, som MongoDB-serveren kører på. …

Er MongoDB et objekt-id?

MongoDB bruger ObjectIds som standardværdien af _id-feltet for hvert dokument, som genereres under oprettelsen af ethvert dokument.

Er ID automatisk genereret i MongoDB?

MongoDB har ikke out-of-the-box-funktionalitet til automatisk inkrementering, som SQL-databaser. Som standard bruger den 12-byte ObjectId for _id-feltet som den primære nøgle til entydigt at identificere dokumenterne.

Anbefalede: