Logo da.boatexistence.com

Hvem gør Caroline til en vampyr?

Indholdsfortegnelse:

Hvem gør Caroline til en vampyr?
Hvem gør Caroline til en vampyr?

Video: Hvem gør Caroline til en vampyr?

Video: Hvem gør Caroline til en vampyr?
Video: FanFiction med Christopher 2024, Kan
Anonim

Da hun blev forvandlet til en vampyr. Caroline havde ikke så meget at lave i sæson 1, men da Katherine Pierce "dræbte" hende i sæsonfinalen med Damons vampyrblod i hendes system og forvandlede hende til en vampyr, hendes karakter blev tot alt fornyet (pun intended).

Hvorfor gør Katherine Caroline til en vampyr?

Katherine dræbte Caroline for at få en besked til Salvatore-brødrene. Heldigvis havde Caroline vampyrblod i sit system og vendte tilbage som vampyr. Da Caroline blev en vampyr, udviklede hun sig faktisk som en mere interessant og karismatisk karakter, men alligevel dræbte Katherine hende.

Hvem ændrede Caroline i vampire Diaries?

6 Hvorfor blev hun bedre som vampyr? Katherine Pierce ændrede Caroline til en vampyr relativt tidligt i showet.

Hvem gjorde Carolines far til en vampyr?

Han er portrætteret af Paul Wesley i tv-serien CW's The Vampire Diaries and The Originals. Stefan Salvatore blev forvandlet til en vampyr i 1864, i en alder af 17, af Katerina Petrova, som også forvandlede sin bror Damon Salvatore.

Forvandles Carolines far til en vampyr?

Han vågnede op i forandring, men valgte ikke at spise og forvandle sig til en vampyr Caroline var knust over sin beslutning og forsøgte at overbevise ham om andet, men han forblev fast i sin tro at han ikke ville blive til det væsen, han hader, selvom han er stolt af den person, Caroline er.

Anbefalede: