Logo da.boatexistence.com

Hvad er en pay as you go-måler?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en pay as you go-måler?
Hvad er en pay as you go-måler?

Video: Hvad er en pay as you go-måler?

Video: Hvad er en pay as you go-måler?
Video: Smart Watch Maimo Watch - FULL ANMELDELSE + TESTS 2024, Kan
Anonim

Forudbetalingsmålere er en type af husholdningsenergimåler, der kræver, at brugerne betaler for energi, før de bruges. Denne 'pay as you go'-energi bruges med et smartcard, token eller nøgle, der kan fyldes op i en butik eller via en smartphone-app.

Hvad er en pay as you go meter?

Forudbetalingsmålere – også kendt som 'pay-as-you-go'-målere – er en almindelig måde at betale dine energiregninger på Du skal have en måler installeret i dit hus, som du fylder op med kredit købt i en lokal butik eller online, norm alt med en nøgle eller et kort. De er en unik måde at betale på, fordi du køber din energi i enheder, før du bruger den.

Hvad er pay as you go-elektricitet?

Forudbet alt elektricitet er en måde at betale for elektricitet på en pay-as-you-go-basis, hvilket betyder, at du kun betaler for præcis det, du bruger. En elmåler installeres gratis i dit hjem og fyldes op på en måde, der ikke er ulig, hvordan du ville oplade en forudbet alt telefon.

Er pay as you go meter dyrere?

Hvorfor er forudbetalingsmålere norm alt dyrere? En af hovedårsagerne til, at forudbetalingsmålere generelt er dyrere end standard kreditmålere, er ganske enkelt, at de er en større indsats for leverandørerne.

Hvad er en forudbet alt måler, og hvordan fungerer den?

Forudbetaling betyder, at du betaler for din gas og elektricitet, før du bruger den Forudbetalingsmålere kan dække din gas, elektricitet eller begge dele. Personer med forudbetalingskonti modtager en nøgle eller et kort med posten. Disse nøgler eller kort kan fyldes op med kredit, ligesom mobiltelefon pay as you go.

Anbefalede: