Får jung og shannon sammen?

Indholdsfortegnelse:

Får jung og shannon sammen?
Får jung og shannon sammen?

Video: Får jung og shannon sammen?

Video: Får jung og shannon sammen?
Video: Body Symptoms: 5 Things You May Not Know 🤯 2024, Oktober
Anonim

Tingene bliver alvorlige mellem Jung og Shannon. Jung har arbejdet for Handy Car Rental i det meste af serien og arbejdet under hans supervisor Shannon (Nicole Power). De har længe haft en vilje-de-eller-vil de ikke dynamisk, og sæson 4 gav endelig et endegyldigt svar - ja, de vil virkelig prøve dating

Ender Shannon og Jung sammen?

Da seriefinalen blev sendt, delte Liu sin skuffelse over, hvor hans karakters historie endte. I et af de sidste øjeblikke slog Jungs langvarige kæreste Shannon pludselig op med ham Bruddet overraskede mange fans, og Liu selv indrømmede, at det var "lidt surt ".

Kan Shannon lide Jung?

Nicole Power som Shannon Ross, 26. Manageren for Handy Car Rental, og Jung og Kimchees chef, hun er forelsket i Jung i sæson 1 og er ofte akavet i hendes forsøg på at fremstå cool og hip.

Forlod Jung Kims bekvemmelighed?

Ja, da Jung sygnede hen i sit blindgydejob i stedet for at få succes som model, og Shannon fortsatte med at lave de samme stereotype race-baserede vittigheder fra sæson til sæson, manglen på karakterudvikling overgik halvstasen i den traditionelle episodiske sitcom for at antyde noget andet: At forfatterne og …

Får Janet med Gerald?

Venner og værelseskammerater Janet og Gerald for længst slap af sidste sæson med et spontant farvelkys, som Janet ikke ønskede at tale om, før de gik fra hinanden, men sagde, at kysset var "ingenting". … Gør tingene endnu mere besværlige, og Gerald fort alte sin kæreste Chelsea om deres kys!

Anbefalede: