Logo da.boatexistence.com

Blev elle på venteliste?

Indholdsfortegnelse:

Blev elle på venteliste?
Blev elle på venteliste?

Video: Blev elle på venteliste?

Video: Blev elle på venteliste?
Video: Robin Thicke - Blurred Lines ft. T.I., Pharrell 2024, Kan
Anonim

Selvom Elle fortæller alle, at hun har stået på venteliste på de skoler, hun søgte til, viser den sidste scene i denne film os, at hun blev accepteret på begge. … Hvad der også er frustrerende er, at Elle fort alte sine venner, at hun var ventelistet fra begge skoler, selvom hun kom ind på dem.

Blev Elle virkelig på venteliste?

På trods af at hun kom ind på begge gymnasier, lyver Elle og fortæller Noah og Lee, at hun var på venteliste, hvilket efterlader uendelige muligheder for den tredje film. … De t alte dog med POPSUGAR om deres personlige håb for hver karakter - du ved, som om de ikke allerede filmede opfølgningen.

Hvorfor løj Elle om at være på venteliste?

I et interview med ET vejede The Kissing Booth 2-stjernerne ind på slutningen, specifikt hvorfor Elle løj om at blive sat på venteliste på begge skoler. Elordi forklarer, at han tror, at Elle er under et stort pres fra begge mænd, hvilket gør hende bange for at tage en beslutning.

Blev Ellie på venteliste?

I starten af The Kissing Booth 3 er Elle usikker på, hvor hun skal studere, og så vidt Noah og Lee ved, har hun været på venteliste på Harvard og Berkeley.

Blev Elle accepteret?

I slutningen af The Kissing Booth 2 fandt Elle ud af, at hun var optaget på både Harvard og Berkeley. Hun havde en stor beslutning at tage. … Mod begyndelsen af filmen valgte Elle Harvard. Hun valgte at være sammen med Noah, og i begyndelsen så tingene godt ud.

Anbefalede: