Logo da.boatexistence.com

Skal en manhattan have is?

Indholdsfortegnelse:

Skal en manhattan have is?
Skal en manhattan have is?

Video: Skal en manhattan have is?

Video: Skal en manhattan have is?
Video: AZET & ZUNA - SKAM KOH (prod. by LUCRY) 2024, Kan
Anonim

Det perfekte Manhattan omrøres, ikke rystes. Ingen grund til at bruge din fancy is til dette; almindelig is duer. Vi bruger is til at fortynde og afkøle drinken inden servering.

Er et Manhattan afkølet?

Manhattan-cocktailen

Manhattan rystes aldrig-rør med is, indtil den er meget kold, og si den derefter i et godt afkølet cocktailglas. Eventuelt, pynt med branded kirsebær. Spiritus: Cold Glass benchmark rug er Rittenhouse 100. Som nævnt ovenfor går jeg norm alt med Bulleit eller Maker's til bourbon Manhattans.

Hvorfor ryster du ikke en Manhattan?

Manhattan: Mens nogle foretrækker at ryste denne cocktail, kan ryste en Manhattan gøre den overskyet og ødelægge æstetikken. En Manhattan bør være en rørt drik, da den kun indeholder whisky, vermouth og bitter.

Hvorfor ryster du aldrig whisky?

Mysteriet dybere

Brug logik. Hvis en drink er lavet med al spiritus, omrøres den, ikke rystes … Vodka, gin, brandy, whisky og tequila er spiritus. Spiritus har for det meste samme massefylde, og alt hvad du behøver for at kombinere dem korrekt er en barske og ordentlig omrøring.

Hvordan bestiller jeg et perfekt Manhattan?

Det er ret nemt at bestille en manhattan. Bare spørg efter en " rye manhattan, up." Det var det. Du vil have det op, så de vil servere det i et cocktailglas. Du vil have dem til at bruge rugwhisky, fordi det er den traditionelle whisky, der skal bruges, og fordi meget få barer har ryewhisky på nederste hylde.

Anbefalede: