Logo da.boatexistence.com

Hvem var involveret i Watergate?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var involveret i Watergate?
Hvem var involveret i Watergate?

Video: Hvem var involveret i Watergate?

Video: Hvem var involveret i Watergate?
Video: Watergate - The Scandal that Took down the President 2024, Kan
Anonim

Den 1. marts 1974 anklagede en stor jury i Washington, D. C. flere tidligere Nixons hjælpere, der blev kendt som "Watergate Seven"-H. R. Haldeman, John Ehrlichman, John N. Mitchell, Charles Colson, Gordon C. Strachan, Robert Mardian og Kenneth Parkinson - for at have konspireret for at hindre Watergate-undersøgelsen.

Hvad var Watergate-skandalen enkel?

Watergate-skandalen var en stor skandale under og efter præsidentvalget i 1972. USA's præsident og republikaner Richard Nixon stillede op til valg mod demokraten George McGovern. … Dette viste offentligheden, at Nixon ikke var til at stole på, og samfundet begyndte at se ham i et andet lys.

Hvem var involveret i Watergate-skandalen-quizlet?

Efter at have holdt hemmeligt i 30 år hans engagement med reporterne Bob Woodward og Carl Bernstein, følte Følte sig indrømmet at være Watergate-skandalens whistleblower, "Deep Throat", den 31. maj 2005.

Hvad var hovedårsagerne til Watergate-skandalequizlet?

- Det var forårsaget af et forsøg på at forvirre Det Demokratiske Partis kontorer i Watergate-bygningerne i Washington. - 5 mænd blev arresteret i juni 1972. - Mændene blev ansat af CREEP, udvalg til at genvælge præsidenten.

Hvad var Watergate-skandalen, og hvordan påvirkede den formandskabets quizlet?

Det var den største politiske skandale og konstitutionelle krise i Amerika, der førte til præsident Richard Nixons tilbagetræden. Det involverede 5 indbrudstyve, alle med tilknytning til Nixon-administrationen, der brød ind i Watergate Complex, Washington DC, som var hovedkontoret for den demokratiske nationale komité.

Anbefalede: