Logo da.boatexistence.com

Hvad er emplace i cpp?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er emplace i cpp?
Hvad er emplace i cpp?

Video: Hvad er emplace i cpp?

Video: Hvad er emplace i cpp?
Video: Emplace In C++ 2024, Kan
Anonim

Vektoren::emplace er en STL i C++, som udvider beholderen ved at indsætte et nyt element i positionen. Omfordeling sker kun, hvis der er behov for mere plads. Her øges containerstørrelsen med én.

Hvad bruges emplace-funktionen til?

C++ sæt emplace-funktionen bruges til at udvide sætbeholderen ved at indsætte nye elementer i beholderen. Elementer bygges direkte (hverken kopieres eller flyttes). Konstruktøren af elementet kaldes ved at give argumenterne args sendt til denne funktion.

Hvad gør Vector emplace?

vector::emplace

Indsætter et nyt element i beholderen direkte før pos. Elementet er konstrueret gennem std::allocator_traits::construct, som typisk bruger placement-new til at konstruere elementet på plads på et sted, som containeren leverer.

Hvad er emplace i kø?

queue::emplace er bruges til at indsætte eller indsætte et nyt element i købeholderen Da funktionaliteten af køstrukturen er, at elementet er indsat til slutningen af strukturen, to emplace kalder emplace_back for vellykket indsættelse af elementet i slutningen af købeholderen.

Hvad er forskellen mellem emplace og push?

Mens push-funktionen indsætter en kopi af værdien eller parameteren, der sendes til funktionen i containeren øverst, konstruerer emplace-funktionen et nyt element som værdien af parameteren og tilføjer det derefter til toppen af container.

Anbefalede: