Logo da.boatexistence.com

Hvordan masker man avocado uden en moser?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan masker man avocado uden en moser?
Hvordan masker man avocado uden en moser?

Video: Hvordan masker man avocado uden en moser?

Video: Hvordan masker man avocado uden en moser?
Video: МЕГА освежающий 🍋ЛИМОННЫЙ торт🍋 на любой ПРАЗДНИК! Без сливок и желатина! Ручным миксером! 2024, Kan
Anonim

Twist for at adskille fra frøet. Med en skarp kniv, slå frøet med bladet og løft ud. Fjern kødet fra skindet med en spiseske og kom det i en skål. Tilføj citron- eller limesaft; mos med en gaffel og efterlader blandingen tyk.

Hvad er den bedste måde at mose avocadoer på?

Mas avocadoen med enten en gaffel eller en kartoffelmoser Mosning og omrøring med en gaffel vil efterlade dit avocadokød tykkere, hvilket nogle mennesker foretrækker på grund af deres guacamole. En kartoffelmoser vil give den en glattere, mere cremet konsistens, som er bedre som ingrediens i opskrifter eller som smørepålæg.

Hvordan masker du hårde avocadoer?

Troldmændene hos PureWow foreslår 95°C som en ideel varme. Når den har været i 10 minutter, skal du stille avocadoen i køleskabet et kort stykke tid for at køle ned, og du vil maser og smadrer, som du aldrig havde drømt om muligt for bare 15 minutter siden.

Kan du blødgøre avocado i mikrobølgeovnen?

Sådan modnes en avocado i mikrobølgeovnen. Skær først avocadoen i halve og fjern kernen. Pak hver halvdel ind med mikrobølgesikker plastfolie og kog i intervaller på 30 sekunder på medium-høj, indtil den ønskede blødhed er opnået.

Hvordan blødgør du avocadoer hurtigt?

Brug ovnen

Pak den ind i stanniol og læg den på en bageplade. Stil den i ovnen ved 200°F i ti minutter, eller indtil avocadoen er blød (afhængig af hvor hård den er, kan det tage op til en time at blive blød). Mens avocadoen bages i stanniolen, omgiver ethylengas den, hvilket sætter modningsprocessen i gang.

Anbefalede: