Logo da.boatexistence.com

Hvordan blødgør man avocado?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan blødgør man avocado?
Hvordan blødgør man avocado?

Video: Hvordan blødgør man avocado?

Video: Hvordan blødgør man avocado?
Video: Авокадо сотрет все морщины на лице🔥Устранит пигментные пятна!Стимулятор коллагена 2024, Kan
Anonim

Hvad du gør: Pak hele frugten ind i stanniol og sæt den på bagepladen. Pop den i ovnen ved 200°F i ti minutter, eller indtil avocadoen er blød (afhængig af hvor hård den er, kan det tage op til en time at blive blød). Tag den ud af ovnen, og sæt derefter din bløde, modne avocado i køleskabet, indtil den er afkølet.

Kan du blødgøre en avocado i mikrobølgeovnen?

Sådan modnes en avocado i mikrobølgeovnen. Skær først avocadoen i halve og fjern kernen. Pak hver halvdel ind med mikrobølgesikker plastfolie og kog i 30 sekunders intervaller på medium-høj, indtil den ønskede blødhed er opnået.

Hvad gør jeg, hvis min avocado er for hård?

Nå, det virker faktisk! Hvis du smider en for fast avocado i en papirpose med en moden banan, vil dens modningsproces accelerereDet handler om ethylengas og ventilation. Når nogle frugter modnes, afgiver de ethylengas (som også giver en muggen, sød lugt, der lugter som moden frugt).

Hvordan nedbryder du en hård avocado?

Alt du skal gøre er at indstille din ovn til 90° celsius, pakke dine avocadoer ind i folie (på samme måde som du ville bage en kartoffel) og lægge dem i. varme fra ovnen får de grønne drageæg til at frigive ethylengas og fremskynder modningsprocessen.

Kan du blødgøre avocado ved at lave mad?

Det originale tip anbefaler, at man pakker en avocado helt ind med stanniol, lægger den derefter i en bageform og overfører den til en 200°F ovn i 10 minutter, eller indtil den blødgøres. Avocado frigiver ethylengas, som i sidste ende fremmer modningen.

Anbefalede: