Logo da.boatexistence.com

Hvad er enable adaptivity i ejendomme?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er enable adaptivity i ejendomme?
Hvad er enable adaptivity i ejendomme?

Video: Hvad er enable adaptivity i ejendomme?

Video: Hvad er enable adaptivity i ejendomme?
Video: How to enable 802.11n mode on Windows 10 2024, Kan
Anonim

It giver dig mulighed for at få en større bedre signalstyrke, og dermed bedre gennemløb, ved rækkevidde Du vil have den tændt for både VHT og HT. "Tilpasningsevne" ser ud til at relatere til ETSI's (European Technology Standards Institute's) krav til adaptive frekvenshop, som hovedsageligt er til Bluetooth.

Hvad er WiFi-tilpasning?

Hvad er Adaptiv Wi-Fi? Aktivering af Adaptive Wi-Fi-funktionen giver dit netværk mulighed for automatisk at skifte mellem Wi-Fi og mobildata automatisk for at opretholde en stabil netværksforbindelse ○ Hvis dit Wi-Fi-signal bliver svagt eller upålideligt, vil din telefonen skifter automatisk til mobildata.

Hvad er AP-tilstandskraft?

Forskellen er, at: Access Point Mode tillader at dele internet fra en anden WiFi Adapter, men Soft AP-tilstand bruger en enkelt Adapter, og den samme adapter bruges som klient og adgangspunkt.

Hvad er roamingfølsomhed?

Roamingfølsomhed er den hastighed, hvormed din enhed vælger og skifter til det nærmeste tilgængelige adgangspunkt, hvilket giver et bedre signal. … Intel-produkter bruger udtrykket Roaming Aggressiveness, hvorimod Ralink og nogle andre bruger Roaming Sensitivity.

Skal jeg indstille roaming-aggressiviteten til højeste?

Hvis du indstiller din roaming-aggressivitet til en højere værdi, får din klientenhed til at lede efter AP'er oftere. Din klientenhed vil ikke roame, når den er indstillet til den laveste indstilling, medmindre den oplever alvorlig forringelse af linkkvaliteten.

Anbefalede: