Logo da.boatexistence.com

Hvorfor bruge stanine-score?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor bruge stanine-score?
Hvorfor bruge stanine-score?

Video: Hvorfor bruge stanine-score?

Video: Hvorfor bruge stanine-score?
Video: Decision Matrix Analysis 2024, Juli
Anonim

En stanine-score (“standard ni”) er en måde at skalere resultater på en ni-punkts skala Det kan bruges til at konvertere ethvert testresultat til et enkeltcifret score. Ligesom z-scores og t-scores er stanines en måde at tildele et nummer til et medlem af en gruppe i forhold til alle medlemmer i den gruppe.

Hvad fortæller en stanine-score dig?

En stanine-score går fra et lavpunkt på 1 til et højt på 9; derfor navnet "stanine". For eksempel er en stanine-score på 1, 2 eller 3 under gennemsnittet; 4, 5 eller 6 er gennemsnitlig; og 7, 8 eller 9 er over gennemsnittet. Stanine-scoren viser det generelle præstationsniveau for et barn under gennemsnittet, gennemsnittet eller over gennemsnittet

Hvordan fortolker vi stanine?

En stanine-score kan være et hvilket som helst tal mellem 1 og 9 (inklusive). Typisk siges en person at være "gennemsnitlig" (dvs. tæt på middelværdien), hvis hans/hendes stanine-score er 4, 5 eller 6. Stanine-score på 7 eller 8 tolkes norm alt som en indikation af " over gennemsnittet" ydeevne

Hvad betyder stanine i statistik?

Stanine( STANDard NINE) er en metode til at skalere testresultater på en ni-punkts standardskala med et gennemsnit på fem (5) og en standardafvigelse på to (2)). Testresultater skaleres til stanine-resultater ved hjælp af følgende algoritme: Rangér resultater fra laveste til højeste.

Hvad betyder stanine i uddannelse?

Stanine ( STandard NINE) er en metode til at skalere testresultater på en ni-punkts standardskala med et gennemsnit på fem og en standardafvigelse på to.

Anbefalede: