Logo da.boatexistence.com

Er bacardi kokosrom?

Indholdsfortegnelse:

Er bacardi kokosrom?
Er bacardi kokosrom?

Video: Er bacardi kokosrom?

Video: Er bacardi kokosrom?
Video: Malibu Sunset | Malibu Rum Cocktail | Booze On The Rocks 2024, Kan
Anonim

Bacardi Coco, spansk for kokosnød, kombinerer rig kokossmag med ren Bacardi Rom For at opnå denne enestående kokossmag, er kokosnødden gennemsyret for at frigive smag. … Resultatet er en ren, tør spiritus med en rig kokosnøddearoma og autentisk smag, der minder om kokosnød lige fra træet.

Er Bacardi Coconut Rom god?

Det er bare ok 5. Det er ikke så sødt og sirupsagtigt som Malibu, som er godt, men stadig meget sødt, og kokossmagen smager ret kunstigt. Jeg har lige sammenlignet dette med Selvarey Coconut rom, som har en meget mere naturlig kokossmag.

Hvad er der i Bacardi Coconut Rum?

BACARDI Tropical er en perfekt afbalanceret blanding af saftig ananas, cremet kokosnød og sød guava.

Er kokosrom faktisk rom?

Hvad er Malibu-rom? Malibu er en likør med kokossmag lavet med caribisk rom. Det er teknisk set ikke en rom, fordi alkoholniveauet er lavt (21 % ABV), og det er lavet med tilsat sukker. Rom skal være 80 proof (40 % ABV) for at blive lovligt betragtet som rom, og den er ikke tilsat sukker.

Hvad er kokosrom?

Det meste af det, vi kender som kokosrom, er faktisk kokoslikør-udover rom og kokos (eller kokoslignende smag), indeholder den også sukker. Meget sukker. … Disse søde kokosrom er 42 proof-til sammenligning, en typisk rom ville være 80 proof, og de fleste aromatiseret rom er omkring 70 proof.

Anbefalede: