Logo da.boatexistence.com

Hvem er Arista i den lille havfrue?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Arista i den lille havfrue?
Hvem er Arista i den lille havfrue?

Video: Hvem er Arista i den lille havfrue?

Video: Hvem er Arista i den lille havfrue?
Video: Фаршированный перец в Казане. 150 штук на двоих 2024, Kan
Anonim

Prinsesse Arista er en fiktiv karakter og havfrueprinsesse, der første gang optrådte i Disney-filmen Den Lille Havfrue fra 1989. Hun er kong Tritons femte datter. Kong Triton. Kong Triton (også kendt som Sea King) er en hovedperson i Disneys animerede spillefilm fra 1989, Den Lille Havfrue. Han er herskeren over Atlantica, et undersøisk kongerige beboet af mennesker. Som konge besidder han den almægtige trefork, som giver ham kontrol over havene. https://disney.fandom.com › wiki › King_Triton

King Triton | Disney Wiki

og Athena. Hun blev stemt af en anden stemmeskuespiller i hver af hendes optrædener.

Hvor gammel er Arista i Den Lille Havfrue?

Og i flere medier oplister Disney prinsessernes officielle aldre og fødselsrækkefølge. Attina er den ældste på 21, efterfulgt af Alana på 20, Adella på 19, Aquata på 18, Arista på 17, Andrina på 16 og Ariel på 15.

Hvem er Ariels crush?

Ariel forelsker sig i en menneskelig prins ved navn Prince Eric efter at have reddet ham fra at drukne, og besøger havheksen Ursula, som går med til at gøre hende til et menneske til gengæld for hendes stemme. Ariel skal få prins Eric til at forelske sig i hende og romantisk kysse hende inden for tre dage, for at hun ikke skal tilhøre Ursula for altid.

Hvem er Ariels ældste søster?

Prinsesse Ariel med sin storesøster, Princess Aquata i Ariels kongelige bryllup.

Hvem dræbte Ariels mor?

Hun og Triton havde været venner siden deres barndom. Desværre døde hun som følge af et tilløb med et stort piratskib, da Ariel var meget ung, hvilket gav næring til Tritons had til mennesker og musik som et resultat.

Anbefalede: