Logo da.boatexistence.com

Er blå ternate en blomst?

Indholdsfortegnelse:

Er blå ternate en blomst?
Er blå ternate en blomst?

Video: Er blå ternate en blomst?

Video: Er blå ternate en blomst?
Video: Blue pea tea|herbal tea|lose weight with this amazing recipe|green tea|weight loss drink 2024, Kan
Anonim

Clitoria ternatea kaldes også sommerfugleærteblomst eller blå ternate.

Er sommerfugleært en blomst?

Sommerfugleært er en fantastisk vildblomst i Ærtefamilien (Fabaceae). Slægtsnavnet "Clitoria" kommer fra det græske ord "kleitoris", som refererer til blomstens form, der ligner kvindelige kønsorganer, og "mariana" refererer muligvis til en kvinde Linnaeus bejler til, da han navngav denne plante.

Kan jeg spise blå Ternate-blomst?

De er spiselige, når de er møre. Blomsterne er også spiselige hånd har en mild, sød smag. De kan også steges. En lys blå te kan også tilberedes af blomsterne, og blomsterne kan bruges som naturlig madfarve i andre opskrifter (norm alt ris).

Hvad er blå ærteblomst god til?

I de senere år er planten også blevet undersøgt for dens antioxidantindhold og sunde egenskaber. Nogle undersøgelser tyder især på, at sommerfugleærteblomst kan hjælpe med at sikre hud- og hårsundhed, fremme vægttab og reducere blodsukkerniveauet.

Hvordan drikker du blå Ternate-blomst?

At lave en smuk og magisk drink

  1. Hæld omkring 1/4 til 1/3 af tekoncentratet i et glas med is og tilsæt 2 teskefulde limesaft, og den blå farve bliver lilla som magi.
  2. Fyld op med sodavand, sprite eller 7-up eller bare almindeligt vand. Du kan også drikke som varm te med nogle snacks. Nyd din sunde drink!

Anbefalede: