Logo da.boatexistence.com

Kunne der være et havmonster?

Indholdsfortegnelse:

Kunne der være et havmonster?
Kunne der være et havmonster?

Video: Kunne der være et havmonster?

Video: Kunne der være et havmonster?
Video: Havuhyret KRAKEN🐙😱🌊 Han kunne være ægte❓❓❓ Forsker #shorts 2024, Kan
Anonim

De kan være slimede og skællende og er ofte afbildet, når de truer skibe eller sprøjter vandstråler ud. Definitionen af et " monster" er subjektiv; yderligere kan nogle havmonstre muligvis have været baseret på videnskabeligt accepterede væsner, såsom hvaler og typer af kæmpe og kolossale blæksprutter.

Er det muligt, at der findes havmonstre?

For hundredvis af år siden fort alte europæiske sømænd om et søuhyre kaldet kraken, der kunne kaste skibe i luften med sine mange lange arme. I dag ved vi, at sømonstre ikke er ægte--men et levende havdyr, den gigantiske blæksprutte, har 10 arme og kan blive længere end en skolebus.

Er der nogen dybhavsmonstre?

Dybhavsklat-sculpin (Psychrolutes phrictus)Denne sculpin har en vis lighed med det invaderende rumvæsen. Disse fisk findes norm alt på dybder på op til 2.800 meter langs den amerikanske vestkyst og kan blive fanget i net, der vilkårligt trawler havbunden efter kommercielt vigtige arter som krabber.

Kunne kæmpemonstre leve i havet?

Svaret er: ja, det er muligt. Nøglepunktet her er, at mennesker kun har undersøgt måske 5-10% af havene, og endnu lavere procentdel af de dybeste oceaner. Der bliver hele tiden fundet nye arter, nogle af dem ret store.

Kunne der findes søslanger?

Selvom fortællinger om søslanger har fortsat eksisteret gennem århundreder, er der hidtil ikke blevet fanget noget dyr, som ikke har vist sig at tilhøre en tidligere velkendt gruppe.

Anbefalede: