Har Gino en Michelin-stjerne?

Indholdsfortegnelse:

Har Gino en Michelin-stjerne?
Har Gino en Michelin-stjerne?

Video: Har Gino en Michelin-stjerne?

Video: Har Gino en Michelin-stjerne?
Video: Gino D'Acampo "If my Grandmother had wheels she would have been a bike" -18th May 2010 2024, Oktober
Anonim

Gino D'Acampo er en italiensk født kok, der er blevet popkulturelt inventar i England. Med sin karakteristiske frække stil er han en fast bestanddel på britisk tv med kogebøger og restauranter i overflod, for ikke at nævne en stolt indehaver af 3 Michelin-stjerner … Dette er Gino D'Acampo, og hvorfor du skal kender til ham.

Er Gino en rigtig kok?

Gennaro Sheffield D'Acampo (født 17. juli 1976) er en italiensk-britisk berømthedskok og mediepersonlighed baseret i Det Forenede Kongerige, bedst kendt for sit madfokuserede tv shows og kogebøger. … D'Acampo blev berømt som almindelig kok i ITV-showet This Morning.

Hvilken kok har flest Michelin-stjerner?

Alain Ducasse – 19 Michelin-stjernerSynonymt med at slå Michelin-stjernerekorder, har Alain Ducasse i øjeblikket 17 Michelin-stjerner. Dette gør ham til den nuværende nulevende kok med flest Michelin-stjerner i verden.

Er Gordon Ramsay en Michelin-stjernekok?

Gordon Ramsay, 16 Michelin-stjerner Ramsays klynge med 16 Michelin-stjerner. Hans navn er knyttet til næsten 20 restauranter, men hans hovedrestaurant i Chelsea er nok den mest populære. I de sidste 18 år har denne hans smarte restaurant vundet 3 stjerner.

Er Gordon Ramsay en 3-stjernet Michelin-kok?

Gordon Ramsay rangerer højt blandt Michelin-stjernekokke. I 2001 blev han den første skotske kok, der blev tildelt tre Michelin-stjerner med sin signaturrestaurant, Restaurant Gordon Ramsay. … Alt i alt er han blevet tildelt 22 stjerner på tværs af 16 restauranter, både i betragtning af dem, der ejes og/eller drives af ham.

Anbefalede: