Logo da.boatexistence.com

Er flammet granit porøs?

Indholdsfortegnelse:

Er flammet granit porøs?
Er flammet granit porøs?

Video: Er flammet granit porøs?

Video: Er flammet granit porøs?
Video: Хронология событий катастрофы 17 / 19 века 2024, Kan
Anonim

Da poleret granit ikke er så porøs som andre overfladefinisher, vil den ikke kræve hyppig genforsegling. Den polerede sten afviser let fugt og rummer ikke bakterier, så den er et enestående valg til madlavningsområder, såsom køkkenborde og bordplader.

Hvad er en flammet finish på granit?

For at skabe en flammet finish opvarmes granit under ekstreme temperaturer, der får kornene istenen til at briste og ændre farve. Slutproduktet har en mere ru overflade med et naturligt og falmet udseende. Bordplader med flammet finish er norm alt dæmpede i farven.

Hvordan forsegler du flammet granit?

Når en granit er flammet, åbner den porerne i granittens overflade, hvilket gør den mere modtagelig for pletter. Du bør forsegle den enten med en gennemtrængende sealer, der ikke påvirkerfarven eller bruge en forstærkende sealer, der vil give stenen et mere vådt look, som nogle foretrækker.

Hvilken granit er mindst porøs?

Udover dens lave pris og alsidighed, vil du sætte pris på den lave porøsitet og vandabsorption af Dallas White granit, hvilket gør det til et ideelt og budgetvenligt materiale til køkkenbordplader. Du kan endda placere en varm gryde på en Dallas White bordplade, da varme ikke beskadiger materialets overflade.

Hvordan renser du flammet granit?

Fyld en spand med varmt vand, og tilsæt tre eller fire dråber mildt opvaskemiddel. Dyp i en ren klud og brug den til at tørre granitten af, og skyl derefter med en klud dyppet i almindeligt vand (arbejd i sektioner, så sæben ikke tørrer på stenen).

Anbefalede: