Logo da.boatexistence.com

Krater zirkoniumringe nemt?

Indholdsfortegnelse:

Krater zirkoniumringe nemt?
Krater zirkoniumringe nemt?

Video: Krater zirkoniumringe nemt?

Video: Krater zirkoniumringe nemt?
Video: Gibeon Meteorite Ring 2024, Kan
Anonim

A: Som alle andre metaller er Zirconium genstand for ridser. Det er ikke så let ridset som nogle metaller, såsom koboltkrom og wolfram. I modsætning til disse andre metaller er zirconium dog ikke så skørt.

Hvad kan ridse zirkonium?

A bånd lavet af dette keramiske materiale er fuldstændig ridse- og slidsikkert. Keramikken måler 9 på Mohs hårdhedsskala og kan kun ridses af en diamant. Disse keramiske ringe vil også modstå enhver bøjning eller brud. På trods af zirconiums sejhed er den også utrolig let.

Hvor let ridser sort zirkonium?

Zirkoniumdioxiden, der er dannet på overfladen, er af keramisk natur og har et hårdhedsniveau svarende til safir, med andre ord er det ekstremt hårdt og ridsefast.

Kan zirkoniumringe blive våde?

Vand: Noget vand er OK og kan ikke forårsage problemer med dine smykker efter mange års eksponering. … Gentagen eksponering over tid for andet vand kan ødelægge guld, sterling sølv og både ægte og kunstige ædelstene (inklusive vores 5A cubic zirconia sten).

Hvilken ring ridser ikke?

Tungsten. Tungsten er fire gange hårdere end titanium og det mest ridsefaste metal, du finder til et bryllupsbånd. Hvis du leder efter høj ridsefasthed med et behageligt prisskilt, er wolfram dit bedste bud.

Anbefalede: