Logo da.boatexistence.com

Kan du tilpasse boxycharm?

Indholdsfortegnelse:

Kan du tilpasse boxycharm?
Kan du tilpasse boxycharm?

Video: Kan du tilpasse boxycharm?

Video: Kan du tilpasse boxycharm?
Video: BOXYCHARM + Beauty Boost IPSY BOX JULY 2023 #boxycharm #beautybox #beautysubscription 2024, Kan
Anonim

Tilpasning. Fortæl os om dig selv! Vælg din hårfarve, øjenfarve, hudtone, produktpræferencer, yndlingsmærker og mere. Modtag makeup og hudpleje must-haves udvalgt til dig af Boxy, baseret på dine svar på din skønhedsquiz.

Kan jeg tilpasse min BoxyCharm?

Muligheden for at ændre dit valg er tilgængelig, mens Choice er åben. For at gøre det skal du klikke på Choice-banneret på hjemmesiden for at vende tilbage til Choice-siden, og derefter følge disse trin: Find og klik på knappen pink "CHANGE CHOICE" på Choice-siden.

Kan du vælge, hvad du får i BoxyCharm?

Mens du er logget ind på din konto, skal du klikke på Choice-banneret på startsiden for at få adgang til Choice-siden. Klik på "VÆLG DETTE" under den vare, du ønsker at modtage. Hvis nuancemuligheder er tilgængelige, skal du først klikke på din foretrukne nuance. Bemærk: Hvis en vare eller farve er udsolgt, vil knappen "VÆLG DENNE" være grå og ikke-klikbar.

Får alle det samme i BoxyCharm?

Gennem et program, der blev lanceret i slutningen af 2019, kan BoxyCharm-abonnenter vælge ét element i deres kommende makeup-abonnementsboks; resten er tilpasset baseret på dine præferencer ( ikke alle abonnenter modtager den samme boks).

Hvor mange produkter får du i BoxyCharm?

DEL MED NU. I hver æske modtager du 5 skønhedsartikler i fuld størrelse. Lige fra makeup og hudpleje til skønhedsværktøjer og farvekosmetik har hver æske en gennemsnitsværdi på over 175 USD.

Anbefalede: