Logo da.boatexistence.com

Var shanann watts gravid?

Indholdsfortegnelse:

Var shanann watts gravid?
Var shanann watts gravid?

Video: Var shanann watts gravid?

Video: Var shanann watts gravid?
Video: Shanann Watts surprises Chris Watts with pregnancy test 2024, Kan
Anonim

Da hun vendte tilbage fra en forretningsrejse om morgenen den 13. august 2018, kom hun og Chris i et slagsmål, som endte med Shanann - som var 15 uger gravid - blive kv alt, og deres to døtre kv alt ihjel.

Hvordan puttede Chris Watts sine døtre i olietanken?

Chris sagde, at han rullede Shananns krop sammen i et lagen, lagde den på gulvet på bagsædet af sin lastbil, før han placerede de to piger på bagsædet. Faren sagde, at han ikke havde planer om at dræbe sine tre og fire-årige døtre, men han kørte ud til et olieværkssted omkring 65 km fra deres hjem.

Hvad var Shanann Watts sidste ord?

Den sidste besked, hun sendte, var aftenen før, hun blev dræbt. " Endelig på flyet og ved at lette," skrev hun til Watts. "Gudskelov! Bønner for en sikker flyvning.

Hvad var Bella og Cece sidste ord?

Watts erkendte sig skyldig i alle tre mord den 5. november og afsoner på hinanden følgende livstidsdomme i et fængsel i Wisconsin. Lambert afslørede, at Bellas sidste ord var " Vær venlig, far, gør ikke mod mig, hvad du lige har gjort ved CiCi" Watts kv alte Celeste ihjel med sit yndlingstæppe.

Var Chris Watts ked af det, han gjorde?

På det tidspunkt følte Watts tydeligvis ikke angrende. New York Post citerede ham og sagde: "Alt, jeg kunne mærke, var nu, at jeg var fri til at være sammen med Nikki. Følelserne af min kærlighed til hende overvandt mig. Jeg følte ingen anger. "

Anbefalede: