Logo da.boatexistence.com

Vil halo infinite have mord?

Indholdsfortegnelse:

Vil halo infinite have mord?
Vil halo infinite have mord?

Video: Vil halo infinite have mord?

Video: Vil halo infinite have mord?
Video: ДАВНО ЗАБЫТЫЙ КИЛЛЕР ВЕРНУЛСЯ, НО НЕ ПОМНИТ КТО ОН И ОТКУДА - Призрак - Русский боевик 2024, Kan
Anonim

Halo Infinite Dev forklarer, hvorfor Der vil ikke være attentater ved lanceringen … "[Assassinations] er ikke i gang," sagde French. "Vi elsker faktisk attentat… men det, der sker på mange niveauer, er, at folk bare slår dem fra, fordi der er en gameplay-ulempe ved det. "

Hvorfor fjernede Halo Infinite attentater?

Smord har længe været en funktion i Halo multiplayer, hvilket giver mulighed for at spille forskellige animationer, når man angriber en modstander bagfra. Ifølge 343i, mens udviklerne kunne lide mekanikeren, blev den fjernet på grund af den "gameplay-ulempe", de kan præsentere

Er Halo Infinite The Last Halo?

Halo Infinite bliver den sidste selvstændige Halo-titel i et årti. Du læste rigtigt - 343 Industries har ingen planer om at lave andre selvstændige Halo- titler i fremtiden. I stedet vil Halo Infinite fungere som en platform for yderligere Halo-oplevelser i fremtiden.

Vil der være en halo 7?

Halo Infinite-udgivelsesdatoen er 8. december 2021, som blev annonceret på Gamescom. Det var oprindeligt planlagt som en lanceringstitel til Xbox Series X med et lanceringsvindue i 2020-ferien.

Hvad bliver det sidste Halo-spil?

Den seneste udgivelse af Halo kaldet Halo: Infinite forventes at blive udgivet når som helst i 2020. Det meste af udviklingen er færdig, og spillet vil fungere som konklusionen til trilogien, der involverer de to foregående spil. Spillet vil være tilgængeligt på Xbox One, Series X-konsollerne og på Windows-pc.

Anbefalede: