Logo da.boatexistence.com

Where empire strikes back blev filmet?

Indholdsfortegnelse:

Where empire strikes back blev filmet?
Where empire strikes back blev filmet?

Video: Where empire strikes back blev filmet?

Video: Where empire strikes back blev filmet?
Video: 🎥 STAR WARS: Episode V - The Empire Strikes Back (1980) | Full Movie Trailer | Full HD | 1080p 2024, Kan
Anonim

Filmet fra marts til september 1979 i Finse, Norge og Elstree Studios i England, The Empire Strikes Back stod over for produktionsvanskeligheder, herunder skuespillerskader, sygdomme, brande og problemer med at sikre yderligere finansiering, da omkostningerne steg.

Hvor blev snescenerne optaget i Empire Strikes Back?

Hardangerjøkulen-gletsjeren nær Finse, Norge, fungerede som optagelsessted for Hoth i The Empire Strikes Back. Scener blev filmet i minusgrader. Til kampscenen på jorden blev der brugt miniaturer på et sæt, der brugte mikroskopiske glasbobler og bagepulver til at efterligne det sneklædte territorium.

Hvor blev dagobah filmet i Empire Strikes Back?

Takker en dukkert i producentens baghave.

Mens det meste af Dagobah blev filmet på et sæt bygget på Star Wars-scenen i EMI Elstree Studios, en del blev filmet tættere på hjemmet for George Lucas.

Hvor blev Naboo-scenerne optaget?

Det kongelige palads i Caserta, Italien Mens det ydre af byen for både The Phantom Menace og Attack of the Clones, var CGI, det majestætiske indre af det kongelige palads på Naboo er faktisk ægte. Optagelserne til begge film fandt sted inde i de udsøgte baroksale i det kongelige palads i Caserta i Campania, Italien.

Hvor er Endor optaget?

Redwood National and State Parks, Californien Endor, skovens månehjem for de lodne Ewoks, blev filmet blandt gigantiske redwoods i Californien. De fleste af de velkendte scener blev optaget på privat grund ejet af et tømmerfirma.

Anbefalede: