Logo da.boatexistence.com

Var Betty White gift?

Indholdsfortegnelse:

Var Betty White gift?
Var Betty White gift?

Video: Var Betty White gift?

Video: Var Betty White gift?
Video: NPR Delicious Dish: Dusty Muffin - Saturday Night Live 2024, Kan
Anonim

Betty Marion White Ludden er en amerikansk skuespillerinde, komiker, forfatter og dyrevelfærdsforkæmper. White var en pioner inden for tidligt tv og var en af de første kvinder, der udøvede kontrol foran og bag …

Fik Betty White børn?

Nej, den berømte tv-personlighed havde ikke sine egne børn. Da Betty blev spurgt om det, sagde Betty, at hendes naturlige tvangsmæssige natur ville have gjort det ret svært at fokusere på børn og en karriere på samme tid.

Blev Betty White nogensinde gift?

Den 14. juni 1963 giftede White sig med tv-vært og personlighed Allen Ludden, som hun havde mødt på hans gameshow Password som en berømthedsgæst i 1961, og hendes juridiske navn blev ændret til Betty White Ludden. … White har ikke giftet sig igen siden Luddens død.

Hvem var den rigeste gyldne pige?

Den suverænt rigeste Golden Girl er Betty White. Siden hun har spillet som Rose fra "The Golden Girls" i syv sæsoner, har White skabt sig et kendt navn. Interessant nok startede hun endda i showbusiness og arbejdede gratis.

Hvor mange år var Betty White og Allen Ludden gift?

Hun og Ludden var gift i 18 år, indtil Ludden døde af mavekræft i 1981, da White var 59 år gammel. White har ikke fortrudt, at hun afsluttede sine to første ægteskaber, selvom hun har indrømmet, at skilsmisserne sandsynligvis var hendes skyld.

Anbefalede: