Logo da.boatexistence.com

Bruger du en base coat?

Indholdsfortegnelse:

Bruger du en base coat?
Bruger du en base coat?

Video: Bruger du en base coat?

Video: Bruger du en base coat?
Video: How sticky base works 2024, Kan
Anonim

En base coat er dit bedste forsvar mod pletter Det "giver et klart beskyttende lag mellem neglen og pigmentet i lakken ovenfor," siger Waldorf. En god tommelfingerregel er, at jo mørkere farven er, jo vigtigere er det at bruge en base coat. Den ene undtagelse: neon.

Hvad sker der, hvis du ikke bruger en basecoat?

2- Won't t Protect Your Neils mod farvningDe fleste baselakker forhindrer, at dine lakker pletter dine naturlige negle. Nu tilbyder Top Coats ikke denne beskyttelse, så hvis du bruger en topcoat i stedet for en base coat, er der en god chance for, at dine negle bliver plettet og på sigt endda får et gulligt skær.

Hvad er formålet med at bruge base coat?

Brug af en base coat forhindrer denne lak i faktisk at røre ved dine negle, hvilket holder dine negle sunde, selv når du lader en mørk lak sidde på i længere tid. Negle vil helt sikkert være sundere, hvis du lægger en base coat under din neglelak.

Er det dårligt at lægge neglelak uden en base coat?

En base coat forbereder ikke kun en glat overflade til farve, men den kan også gøre neglene sundere. Der er utallige grunde til, at du altid bør bruge en base coat, og aldrig lægge farvet lak på uden at påføre det Gode base coat omfatter protein, aloe vera, vitamin E, der kan genopbygge negle, der er stive og tør.

Er der behov for en base coat og top coat?

base coats og top coats er slet ikke nødvendige dele af en manicure. De spiller dog meget vigtige roller i en fantastisk, langtidsholdbar manicure. Lad os nedbryde dem og diskutere. En base coats vigtigste rolle er nok den som beskyttende.

Anbefalede: