Logo da.boatexistence.com

Hvad er en hvepse?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en hvepse?
Hvad er en hvepse?

Video: Hvad er en hvepse?

Video: Hvad er en hvepse?
Video: Sådan fjerner du et hvepsebo 2024, Juli
Anonim

/ (wɒsp) / n akronym for (i USA) White Anglo-Saxon Protestant: en person, der stammer fra N-europæisk, norm alt protestantisk stam, danner en gruppe, der ofte anses for den mest dominerende, privilegerede og indflydelsesrige i det amerikanske samfund.

Hvad står WASP for i slang?

Hvide angelsaksiske protestanter.

Hvad vil det sige at være WASP-mor?

En WASP-mor på TikTok er det samme som en WASP-mor i det virkelige liv. WASP er et akronym, der står for White Anglo-Saxon Protestant … I Caitlin Reillys videoer er WASP Mom en mester i at være passiv-aggressiv, bede om rabatter og kræve at tale med en manager.

Hvad er en WASP-kone?

WASP-ægteskaber er dem, hvor ægteskab og familieliv er organiseret omkring hustruens job eller karriere snarere end mandens Vi fandt ud af, at der er tre sociale forhold, der er forbundet med WASP-ægteskaber: hustruer med traditionelt mandlige job, fleksibilitet i mænds job og fravær af børn.

Hvad er en WASP Urban Dictionary?

Ifølge Urban Dictionary WASP står for White Anglo-Saxon Protestant. Ordet WASP refererer ofte til velhavende mennesker, der bor i New England-området, og det bruges mest til at gøre grin med dem, der falder ind under WASP-definitionen.

Anbefalede: