Logo da.boatexistence.com

Hvad er surma i islam?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er surma i islam?
Hvad er surma i islam?

Video: Hvad er surma i islam?

Video: Hvad er surma i islam?
Video: BEDOUIN IN PETRA does my kohl eyeliner, honestly was shocked with the result 2024, Kan
Anonim

Surma eller collyrium er populært blandt muslimer, især om fredagen og i den hellige måned Ramadan. Surma tilføjer et glimt til ens øjne og er også menes at være et kølemiddel Ifølge islamisk overbevisning brugte profeten Moosa (Moses) først surma efter Koh-e-Toor (Sinai Bjerget) blev forkullet.

Er Surma en Sunnah?

At anvende Surma er en velsignet Sunnah fra Allahs Sendebud (må Allah velsigne ham og give ham fred). … Det er Allahs Sendebuds Sunnah (må Allah velsigne ham og give ham fred) at anvende Surma, når man skal sove. Det bliver i øjnene i længere tid og gør det mere effektivt.

Hvad er betydningen af Surma?

'Surma' påføres traditionelt på konjunktivoverfladerne snarere end på ydersiden af øjenlågene ved hjælp af en metalapplikator; bruges til at stryge øjenpudder hen over øjeæblet. Dens anvendelse er kosmetisk og medicinsk. Den er bruges til at stoppe blødninger og efter omskæring til hygiejniske foranst altninger

Hvad er Surma lavet af?

Surma er en ældgammel øjenkosmetik, som i det væsentlige er fremstillet ved opsamling af sod (sort aske, som er den brændte rest af enten olie eller ghee).

Hvad sætter muslimer på deres øjne?

I islam brugte profeten Muhammed kohl og anbefalede andre at bruge det, fordi han mente, at det var gavnligt for øjnene baseret på følgende ordsprog af ham: "En af de den bedste slags kohl, du bruger, er Ithmid (antimon); det lysner synet og får håret (øjenvipperne) til at vokse" og han "plejede at anvende kohl …

Anbefalede: