Logo da.boatexistence.com

Har du brug for en ph.d. for at være statistiker?

Indholdsfortegnelse:

Har du brug for en ph.d. for at være statistiker?
Har du brug for en ph.d. for at være statistiker?

Video: Har du brug for en ph.d. for at være statistiker?

Video: Har du brug for en ph.d. for at være statistiker?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Forsknings- og akademiske job kræver generelt en Ph. D Statistikere har typisk brug for mindst en kandidatgrad, selvom nogle job på begynderniveau er tilgængelige for dem med en bachelorgrad. De fleste statistikere har grader i matematik, økonomi, datalogi eller et andet kvantitativt område.

Hvilken slags grad skal du have for at være statistiker?

A bachelorgrad i et relevant fag er afgørende for at blive statistiker. Den mest relevante grad er naturligvis i statistik; ud over dine kurser i statistik, vil du gerne tage kurser i calculus, lineær algebra og beregningsmæssig tænkning.

Kan du være statistiker uden en eksamen?

Virksomheder, der leder efter statistikere, foretrækker typisk, at ansøgere har en mastergrad i anvendt statistik eller matematik og har en stærk baggrund i deres valgte branche (f.eks. finans, biokemi, computerteknik).

Har du brug for en Masters for at være statistiker?

Statistikere har typisk brug for en kandidatgrad, men nogle stillinger på begynderniveau accepterer muligvis kandidater med en bachelorgrad. … En grad i statistik omfatter typisk kurser i lineær algebra, calculus, eksperimentelt design, undersøgelsesmetodologi, sandsynlighed og statistisk teori.

Er en ph.d. i statistik det værd?

PhD i statistik: Lønsammenligning

Når du ser nærmere på ph.d.er efter felt, har ph.d.'er i matematik og statistik dog nogle af de bedste startlønninger i enhver branche. … Med andre ord, hvis du ser på spørgsmålet gennem en rent økonomisk linse, ja, en PhD i statistik er det værd.

Anbefalede: