Logo da.boatexistence.com

Hvilken by er pawnee baseret på?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken by er pawnee baseret på?
Hvilken by er pawnee baseret på?

Video: Hvilken by er pawnee baseret på?

Video: Hvilken by er pawnee baseret på?
Video: СКУМБРИЯ вкуснее КРАСНОЙ РЫБЫ. РЕЦЕПТ за КОПЕЙКИ. Мурманское САЛО. 2024, Kan
Anonim

Det er tilfældet med NBC's Parks and Recreation, som finder sted i det fiktive Pawnee, Indiana, som ligger ved siden af det også fiktive Eagleton. Men de refererer til rigtige byer i Hoosier-staten Hoosier-staten Indiana har længe været anset for at være en republikansk højborg og er vurderet til R+9 på Cook Partisan Voting Index. Den nuværende guvernør i Indiana er republikaneren Eric Holcomb, og republikanerne har superflertal i begge kamre i Indianas generalforsamling. https://en.wikipedia.org › wiki › Politik_af_Indiana

Politics of Indiana - Wikipedia

og Pawnee er sådan set baseret på en rigtig by i East Central Indiana: Muncie.

Er Pawnee baseret på en rigtig by?

Pawnee, Indiana (/pɔːˈniː/ paw-NEE) er den fiktive by, hvor NBC-komedieserien Parks and Recreation foregår. Siden showets start i 2009 har byens farverige historie og indbyggere været spøgen eller omdrejningspunktet for mange afsnit.

Hvor er den rigtige Pawnee, Indiana?

I tv-showet siges byen at være beliggende ca. 95 miles syd for Indianapolis og 120 miles sydøst for Terre Haute med en samlet befolkning på 80.000 mennesker. Kortet over Pawnee er faktisk et kort over Muncie, men vendt på hovedet og vendt.

Er Pawnee baseret på Lafayette?

Lafayette - "Saturday Night Live"-alumen Amy Poehlers nye NBC-tv-show finder sted på et fiktivt sted kaldet Pawnee, Ind., men for nogle mennesker ligner det måske lidt Lafayette. … " Pawnee er baseret på en by på størrelse med Lafayette.

Hvilken by er Pawnee baseret på?

Det er tilfældet med NBC's Parks and Recreation, som finder sted i det fiktive Pawnee, Indiana, som ligger ved siden af det også fiktive Eagleton. Men de refererer til rigtige byer i Hoosier-staten, og Pawnee er sådan set baseret på en rigtig by i det østlige Central Indiana: Muncie

Anbefalede: