Hvorfor bruger vi fortsættelse?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor bruger vi fortsættelse?
Hvorfor bruger vi fortsættelse?

Video: Hvorfor bruger vi fortsættelse?

Video: Hvorfor bruger vi fortsættelse?
Video: Hvorfor bruger vi lodtrækningsforsøg? 2024, September
Anonim

Continuation Class bruges til at lave asynkrone callout ved hjælp af REST- og SOAP-tjenester. Ved at bruge denne klasse kan vi lave en langvarig forespørgsel fra en Visualforce-side til eksterne systemer og kan integrere vores Visualforce-sider med komplekse backend-systemer.

Hvordan bruger jeg Continuation-klassen i Salesforce?

Brug Continuation-klassen til at lave callouts asynkront til en SOAP- eller REST-webtjeneste. Når brugeren trykker på knappen Start anmodning, foretages forklaringen til URL'en. Når svaret er sendt, kaldes processResponse-metoden.

Hvad er Apex Continuation?

In Apex refererer a Continuation til en asynkron ekstern billedforklaring (en billedforklaring, der kører i baggrunden). Det betyder, at den tråd, du åbnede, da du lavede en infoforklaring, bliver hvilende, mens den afventer svar.

Hvordan bruger du Continuation i Apex?

Arbejde med en fortsættelse i en Apex-klasse

Tilbagekaldsmetoden skal være i samme Apex-klasse. Indstil slutpunktet for en callout ved at tilføje et HttpRequest-objekt til Continuation-objektet. Et enkelt fortsættelsesobjekt kan maksim alt indeholde tre billedforklaringer.

Hvordan laver jeg flere infoudvidelser i Salesforce?

For at lave flere callouts til en langvarig tjeneste samtidigt fra en Visualforce-side, kan du tilføje op til tre anmodninger til Continuation-forekomsten Et eksempel på, hvornår der skal laves samtidige callouts er, når du foretager uafhængige anmodninger til en tjeneste, såsom at få lagerstatistik for to produkter.

Anbefalede: