Logo da.boatexistence.com

Kunne pakkerier få julio jones?

Indholdsfortegnelse:

Kunne pakkerier få julio jones?
Kunne pakkerier få julio jones?

Video: Kunne pakkerier få julio jones?

Video: Kunne pakkerier få julio jones?
Video: Съезд Национального союза фермеров 2022 г. Денвер, Колорадо 2024, Kan
Anonim

Når nyhederne sivede ud om, at Jones ville ud af Atlanta, var det svært ikke at spekulere på, hvad der skulle til, før Packers lander ham. Men efter at have erkendt, at Green Bays cap-situation ville gøre det næsten umuligt at erhverve Jones, indså de fleste, at det næppe ville blive til noget.

Hvem har råd til Julio Jones?

De fire hold, der har råd til Jones, så snart klokken slår midnat den 1. juni, er Los Angeles Chargers ($20,4 millioner), New England Patriots ($20,2 millioner), San Francisco 49ers ($17,4 millioner) og Indianapolis Colts ($17,2 millioner).

Bliver Julio Jones faktisk handlet?

Falcons bytter WR Julio Jones, fremtidig sjetterundespiller til Titans for valg af anden og fjerde runde… NFL Network Insider Ian Rapoport rapporterede, at Falcons har indvilliget i at sende deres stjernemodtager til Titans sammen med et valg i sjette runde i 2023 i bytte for valg i anden runde og 2023 i fjerde runde.

Hvilket hold blev Julio Jones byttet til?

The Atlanta Falcons byttede star wide receiver Julio Jones til the Tennessee Titans på søndag, hvilket betyder, at det officielt er tid til at begynde at nedbryde, hvem der er mest påvirket af dette træk.

Har Titans råd til Julio?

Denne gang betaler Tennessee den fulde fragt. Ifølge flere rapporter vil Titans påtage sig fuldt ansvar for Julio Jones-kontrakten, uden at noget af beløbet betales af Falcons. Jones har en fuldt garanteret grundløn på $15,3 millioner i 2021. Yderligere $2 millioner i løn er garanteret for 2022.

Anbefalede: