Logo da.boatexistence.com

Blev Mulan skudt i nærheden af en koncentrationslejr?

Indholdsfortegnelse:

Blev Mulan skudt i nærheden af en koncentrationslejr?
Blev Mulan skudt i nærheden af en koncentrationslejr?

Video: Blev Mulan skudt i nærheden af en koncentrationslejr?

Video: Blev Mulan skudt i nærheden af en koncentrationslejr?
Video: Disney faces backlash over "Mulan" 2024, Juli
Anonim

Mulan blev angiveligt skudt omkring 20 steder i Kina, inklusive Mingsha Shan-ørkenen, der strækker sig ind i Xinjiang og Tuyuk-dalen øst for Turpan. … Nå, mere end en million muslimer i Xinjiang, hovedsagelig af det uighuriske mindretal, er blev fængslet i koncentrationslejre

Hvor skød de Mulan?

Størstedelen af Disney-filmen blev optaget i New Zealand, såsom i Ahuriri Valley, Omarama Clay Cliffs, Poolburn og Mount Cook, ifølge New Zealand Film Kommissionens chef for incitamenter, Catherine Bates.

Hvorfor blev Mulan forbudt i Kina?

Og det var en uge før filmen officielt havde premiere i Kina. Piratkopiering har længe været et problem i China-Disneys animerede version af Mulan fra 1998, som også led i billetkontoret i Kina, delvist på grund af massepirateri før dens officielle udgivelse.

Hvad var uenigheden om filmen Mulan?

Og denne måned bemærkede skarpøjede kritikere, at en del af filmen blev optaget i den kinesiske region Xinjiang. Disney takkede Xinjiang myndigheder i krediteringerne. Den kinesiske regering er anklaget for at forfølge muslimer i Xinjiang i navnet på at bekæmpe terrorisme Opfordringerne til en boykot af "Mulan" er vokset.

Hvorfor er Mulan kontroversiel?

Opkald til at boykotte "Mulan" blussede op for mere end et år siden efter Liu offentliggjorde sin støtte til Hongkongs politi på det kinesiske sociale medie Weibo i august sidste år. Hun delte et billede fra det statsdrevne People's Daily og gentog ordene fra Fu Guohao, en reporter for det kommunistiske parti-drevne Global Times.

Anbefalede: